Általunk használt alapanyagok:

HerbaClass természetes növényi őrlemény – Zselatinnal – 500g

5004 Ft

Vásárlás

Az őrlemény kedvező élettani hatású komponensei kiváló fehérje forrásként szolgálnak. Fogyasztását ajánljuk porckopás esetén, fizikai munkát végzők, aktív sportolók és az 50 év feletti korosztály számára.

Mik az összetevői?

Összetevők: Étkezési szarvasmarha zselatin, kndrmag őrlemény, máriatövismag őrlemény

Zselatin: A kollagén a kötőszövetek, például a csont, a porc és az inak fő összetevője. A zselatint pedig a kollagén hidrolízisével állítják elő. Fehérje tartalma igen magas. Széleskörű felhasználása figyelhető meg nem csak az élelmiszeriparban, de a gyógyszer-, és szépségiparban is. Köszönhető ez kiváló biokompatibilitásának, ami alatt az élő szervetbe való jó beépülését, hasznosulását értjük. Az emlősökből származó étkezési zselatin állatkísérletekben kimutathatóan javította a csontsűrűséget (BMD).

A kndrmag fogyasztása támogatja az egészséges szív-, és immunrendszert. Az Omega 3-6-9 zsírsavak optimális arányú összetételét tartalmazza. A máriatövismag hozzájárul a máj egészségéhez és méregtelenítő képességéhez, elősegíti a megfelelő emésztést.

Hogyan használjam?

Javasolt napi adag: 2×1 púpos teáskanál őrlemény. Keverje el az adagot egy pohár hűvös folyadékban (pl gyümölcslé), majd elfogyasztása előtt hagyja állni pár percig.

Felhasználási javaslat : A készítmény fogyasztása ajánlott kúraszerűen (2-3 hónapig), ami éven belül még egyszer megismételhető. Ajánljuk porckopás okozta ízületi fájdalommal küzdők, fizikai munkát végzők, és aktív sportolók és az 50 év feletti korosztály számára, valamint ha szeretné haját és körmeit erősebbé tenni.

Figyelmeztetések!

A tasakot minden használatot követően gondosan zárja vissza! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Tárolja hűvös, száraz, fénytől óvott helyen. A termék fogyasztása nem javasolt terhesség és szoptatás idején, valamint az összetevők iránti túlérzékenység esetén.

Minőségét megőrzi: gyártástól számított egy évig.

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

OGYÉI Notifikációs szám: 19970/2018

Felhasznált irodalom:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25884286

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5583763/

https://hu.wikipedia.org/wiki/Zselatin