Általunk használt alapanyagok:

HerbaClass Természetes Növényi Kivonat – DBTS-2

7900 Ft

Vásárlás

A DBTS-2 Kivonatot azok számára ajánljuk, akiknél emelkedett éhgyomri vércukorszint mutatkozik. A magas vércukorszint (6,1mmol/L feletti érték) súlyosan károsítja a szív- és érrendszert. Életmódbeli változtatásokkal és gyógynövények alkalmazásával jó eredményeket érhetünk el a vércukorszint optimalizálásában! A DBTS-2 Kivonat növényei közül a nagy bojtorján, a gyermekláncfű és gyömbér gyökér, valamint a máriatövismag bizonyítottan hozzájárulnak az egészséges vércukorszint beállításához.

Alk.tartalom: 40-45 tömeg%

Mik az összetevői?

Összetevők: Nagy bojtorján gyökér, csarab virágos hajtás, gyermekláncfű gyökér, bodza bogyó és gyömbér gyökér alk-os- glicerines kivonata, máriatövis mag és citrom alk-os kivonata.

nagy bojtorján gyökér segít fenntartani a normális vércukorszintet. Támogatja az emésztést, serkenti a szervezet kiválasztó és anyagcsere funkcióit és a toxinok távozását.

csaraa népi gyógyászatban a vesék kiválasztó funkciójának támogatására és a normál vizeletürítés elősegítésére volt használatos.

gyermekláncfű gyökér optimalizálja a vércukorértéket. Javítja a máj és az epehólyag működését, segíti a test méregtelenítését.

máriatövis mag klinikailag bizonyítottan hozzájárul az egészséges vércukorszint fenntartásához. A test leghatékonyabb méregtelenítője, mivel segíti a méreganyagok távozását, hozzájárul a máj védelméhez és regenerációjához. Véd a sejtkárosodást okozó szabad gyököktől.

bodza bogyó gazdag antioxidáns hatású antociánokban és flavonoidokban. Sejtvédő hatású, színanyagai óvják az érfalak egészségét, rugalmasságát.

gyömbér segít fenntartani a normál koleszterin- és vércukorszintet. Támogatja az immunrendszert és az emésztést, hozzájárul a szív-és érrendszer egészségéhez.

Hogyan használjam?

Javasolt napi adag: 10-20 ml. A kivonatot két részletben (reggeli és ebéd előtt) ajánljuk kevés vízzel hígítva elfogyasztani. Alkalmazása javasolt emelkedett vércukorszint esetén folyamatos vércukorszint-ellenőrzés mellett.

Figyelmeztetések!

Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó! Fogyasztás előtt jól rázza fel! A termék fogyasztása tilos kisgyermekeknek, várandósság és szoptatás idején, valamint az összetevők iránti túlérzékenység esetén. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Tárolás hűvös, fénytől védett helyen.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Alk.tartalom: 40-45 tömeg%

Minőségét megőrzi: gyártást követő 12 hónapig.

OGYÉI Not.szám: 27144/2021